LUNCHROOM LISA'S KITCHEN

LUNCHROOM LISA'S KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 316 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchroom Lisa's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 23:59 Was heerlijk
28 jun 2022 om 17:44 Het duurt wat langer maar dat is helemaal niet erg. Alles wordt verst gemaakt en smaakt heerlijk. Daar gaat wat meer tijd in zitten maar dan kan je ook echt genieten.
26 jun 2022 om 19:30 De porties zijn belachelijk klein vergeleken met de prijzen. Dure grap, sommige gerechten waren ook gedeeltelijk verbrandt. Denk dat ik hier niet meer bestel.
16 jun 2022 om 14:39 Goed eten... was lekker, top!
15 jun 2022 om 19:50 Goed en lekker gegeten...top.
15 jun 2022 om 12:13 Heerlijke pizza en snel bezorgd! Ik ga snel weer langs bij hun.
8 jun 2022 om 14:47 Bezorging geleverd voor 2 personen na 75 minuten voor 2 broodjes. We zijn op 4 minuten rijafstand. Eten was koud en de extra vlees die besteld is was gewoon niet zichtbaar. Waardeloos. Gaan we niet weer doen.
6 jun 2022 om 23:09 Lkk zoals altijd!
6 jun 2022 om 17:14 Het was heerlijk alleen heel jammer dat als je lamsshoarma besteld dat je dan doner krijgt
5 jun 2022 om 23:38 Heerlijke pizza !
1 jun 2022 om 15:20 Ze zijn iedere keer weer te laat, nooit een belletje of een sorry. Vandaag stonk de beker van B&J ijs enorm naar de rook, wat je bij iedere hap proeft. In de zaak of in de bezorgauto wordt blijkbaar gerookt. Dit is al het zoveelste dat tegenvalt.
30 mei 2022 om 21:17 " Aanrader " De kapsalon was zo lekker de lekkerste die ik ooit hebt gegegeten!!!! De linzensoeppie was heerlijkkkk Ga zeker meer hier bestellen